Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες απο 39€

Υδροπλάνο Green Toys

SKU
GT36
Άμεσα Διαθέσιμο
25,00 €

Αιωρηθείτε, πετάξτε και απολαύστε την Οικολογική Διασκέδαση με όποιο τρόπο κι αν ταξιδεύετε. Το Green Toys™ Θαλάσσιο Αεροπλάνο είναι έτοιμο για φιλικές προς το περιβάλλον, συναρπαστικές στιγμές στον αέρα ή στη θάλασσα.

 

Brand
GREEN TOYS

Αιωρηθείτε, πετάξτε και απολαύστε την Οικολογική Διασκέδαση με όποιο τρόπο κι αν ταξιδεύετε.

Το Green Toys™ Θαλάσσιο Αεροπλάνο είναι έτοιμο για φιλικές προς το περιβάλλον, συναρπαστικές στιγμές στον αέρα ή στη θάλασσα.

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ από 100% ανακυκλωμένες πλαστικές μποτίλιες γάλακτος που διασώζουν ενέργεια και μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, το κιτρινοπράσινο υδροπλάνο που μπορεί και επιπλέει, διαθέτει μια περιστρεφόμενη προπέλα και ογκώδεις, υπερμεγέθεις πλωτήρες για να μπορεί να αγκυροβολεί σε κάθε λιμάνι.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επιπλέει στη μπανιέρα ή στην πισίνα, ώστε οι νεαροί πιλότοι να μπορούν να το οδηγούν από το νερό στον αέρα και πίσω ξανά.

Χωρίς διφαινόλη, φθαλικό οξύ, πολυβυνιλοχλωρίδιο ή εξωτερικές επιστρώσεις, ενώ καλύπτει τους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας για τις τροφές.

Η συσκευασία του είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά και η εκτύπωση της γίνεται με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια.

Πλένεται εύκολα και με ασφάλεια σε πλυντήριο πιάτων.

Διαστάσεις: 24cm x 23cm x 13,5cm

Βάρος: 277γρ.

Ηλικία: 2+