Η ιστορία μας

Το Dodo ήταν ένα ενδημικό πτηνό που έχει πλέον εξαφανιστεί
και αποτελεί σύμβολο της οικολογίας και της αγάπης για το περιβάλλον.
Το Dodo που είχε αδυναμία στα βατόμουρα και τα φρούτα,
αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής μας και καθόρισε το ύφος
και το περιεχόμενο του e-shop μας.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ένας διαχρονικός κόσμος γεμάτος μοναδικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας. Κάθε μέρα νιώθουμε και πάλι σαν παιδιά που περιτριγυρίζονται από ιδιαίτερες και πολύτιμες συλλογές παιχνιδιών και αξεσουάρ.

Το όνειρό μας είναι ένα παιδικό δωμάτιο δίχως πλαστικά αντικείμενα, ένα παιδικό δωμάτιο γεμάτο από όμορφες στιγμές με ονειρικά χρώματα και θερμά χαμόγελα.

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μέσα στη σελίδα μας και να γνωρίσετε ένα νέο κόσμο εμπνευσμένο από τα παιδιά για τα παιδιά!

ΤΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ

Η συλλογή παιχνιδιών μας στοχεύει να σκορπίσει τη χαρά και να εμπνεύσει τα παιδιά σε ευφάνταστο παιχνίδι. Ανακαλύπτοντας τον κόσμο με αγνό τρόπο, παίζοντας και μαθαίνοντας δημιουργικά, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Το βρεφικό ή το παιδικό δωμάτιο είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος, όπου το παιδί σας δημιουργεί αναμνήσεις, μεγαλώνει, παίζει και αναπτύσσεται.

Στο Dodo & Berries θα βρείτε διακοσμητικά, πόστερ, είδη οργάνωσης δωματίου και τόσα άλλα! Η συλλογή μας είναι μεγάλη και διαχρονική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε συμβουλές σε ό,τι χρειαστείτε!

 

Με αγάπη,

Σοφία

raduga grez arcs