Πολιτική επιστροφών και επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας μας, μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 10 εργάσιμων ημερών (η επιστροφή γίνεται με επιστροφή χρημάτων).

Εάν δεν υπάρχει λάθος από την εταιρεία μας και η επιστροφή γίνει για προσωπικούς λόγους, θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής.

Μπορείτε να κάνετε μόνο μια επιστροφή σε κάθε προϊόν.

Σε περίπτωση που σας έχουν στείλει κάποιο δώρο από το Dodo and Berries και θέλετε να το αλλάξετε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών ώστε να γίνει η αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής. Για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει να έχετε την απόδειξη λιανικής και τον αριθμό παραγγελίας σας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία που θα ακολουθήσετε.

Η αλλαγή στα προϊόντα γίνεται μόνο αν το προϊόν:
  • Το νέο προϊόν θα το στείλουμε στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας, εκτός και αν μας δώσετε νέα διεύθυνση εσείς.
  • Όλα τα εμπορεύματα ελέγχονται κατά την επιστροφή τους στην εταιρία μας. Τα προϊόντα φθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά.
  • Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, δεν θα γίνεται αποδεκτό.
  • Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής και να λάβετε το email μας που δηλώνει ότι έχουμε παραλάβει την επιστροφή σας.

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με δικά του έξοδα να το επιστρέψει στην εταιρία μας. Η εταιρία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Σε περίπτωση επιστροφής χρήματων, αποστέλλονται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα)

DODO AND BERRIES

Πελοποννήσου 25 Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15341, Αττική

Τηλ: 6983614147

Αρ. ΓΕΜΗ: 170284601000

info@dodoandberries.com