Το The Wandering Workshop είναι μια μάρκα παιχνιδιών με εγγενή ποιητική ποιότητα στα σχέδιά της.

Τα παιχνίδια είναι ανέμελα κάπου ανάμεσα στη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό και καλούν το παιδί να εφεύρει το παιχνίδι. Με έμφαση στην ομορφιά ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής εμπειρίας των παιδιών, ο σχεδιασμός τους είναι μινιμαλιστικός, αλλά και παιχνιδιάρης.

Ο Χοσέ Ναβάρο και η Αθηνά Δουκάκη είναι το δημιουργικό δίδυμο πίσω από το The Wandering Workshop, «παιχνίδια φτιαγμένα από όνειρα». Αφού δοκίμασαν την ευτυχία στη Βαρκελώνη, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αφού δούλεψαν σε εργαστήρια αρχαιολογίας στη Βαρκελώνη και σε θυελλώδεις λόφους σε αρχαιολογικές ανασκαφές στις Κυκλάδες, σχεδίασαν το πρώτο τους ξύλινο παιχνίδι σε ένα μικρό εργαστήριο που περιβάλλεται από το Αιγαίο Πέλαγος. Εκείνος ο χειμώνας των 26 χρόνων τους σηματοδότησε την αρχή του The Wandering Workshop ακόμα κι αν δεν ήξεραν ακόμα…

Το Wandering Workshop πουλάει παιχνίδια σε όλο τον κόσμο από την Αλάσκα μέχρι την Ιαπωνία, το Παρίσι, τη Σουηδία και την Κοπεγχάγη, μέχρι την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι και την Αυστραλία σε έναν πολύχρωμο χάρτη επιλεγμένων καταστημάτων που τιμά το παιχνίδι ως έχει: ο απόλυτος τρόπος για τα παιδιά να ασχολούνται και να δημιουργούν αίσθηση του κόσμου.

Showing all 3 results