Η Dottie Maie πιστεύει ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να μεγαλώσουν χωρίς πλαστικά παιχνίδια και ότι ο απλός και όμορφος σχεδιασμός των ξύλινων παιχνιδιών της, θα τονώσει τις αισθήσεις και την ανάπτυξή τους.

Τα παιχνίδια της είναι χειροποίητα με παραδοσιακές μεθόδους και ζωγραφίζονται στο χέρι σε ένα μικρό εργοστάσιο που κατασκευάζει παιχνίδια από τη δεκαετία του 1950. Είναι διαχρονικά αντικείμενα, με μία μοντέρνα πινελιά καθώς είναι κατασκευασμένα από φυσικό, ακατέργαστο ξύλο. Τα γλυκά τους πρόσωπα κάνουν χαρούμενες προσθήκες σε κάθε παιδότοπο ή παιδικό υπνοδωμάτιο.

Όλα τα παιχνίδια της εταιρείας είναι κατασκευασμένα από μασίφ και βιώσιμης προέλευσης ξύλο οξιάς, σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ και σήμανση CE. Το ξύλο οξιάς είναι ένα πολύ βαρύ, σκληρό μασίφ ξύλο. Αντέχει σε κραδασμούς και είναι κομψό και απαλό. Όλα τα παιχνίδια μένουν ακατέργαστα χωρίς βερνίκι ή μπογιά. Το χρώμα που χρησιμοποιεί η Dottie Maie σε τύμπανα και μικρά εξαρτήματα είναι μη τοξικό και ασφαλές για μικρά παιδιά.

Η Dottie Maie πιστεύει ότι τα παιχνίδια της έχουν τον μαγικό συνδυασμό κλασικού, μοντέρνου και γλυκού για να αρέσουν εξίσου στα παιδιά και στους γονείς τους.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων